Благоевград с коктейл за абитуриенти

Благоевград с коктейл за абитуриенти | StandartNews.com

Кметът на община Благоевград Атанас Камбитов организира стилен коктейл за абитуриенти от всички училища на Випуск 2016 в града. Зрелостниците се събраха в четвъртък пред зала „22 септември" , където си направиха общи снимки с градоначалника. Не мина и без традиционното броене от 1 до 12. На входа на търговския център, където бе коктейлът, те бяха посрещнати тържествено от музикалните изпълнения на Биг Бенд. Младежите преминаха по червен килим, за да влязат в сградата.

"Скъпи, абитуриенти, днес се намирате на границата между доброто „старо" и непознатото „ново". Предстоят Ви много предизвикателства. Запомнете, че до голяма степен разликата между успелите и неуспелите е в постоянството. Ще имате и трудни моменти, и проблеми, но никога не се отказвайте да вървите напред. На 18 години вече човек може да направи осъзнат избор. Сега е време, в което избирате своята професия, своя път, сега избирате бъдещето си. Пожелавам Ви Вашият избор да бъде успешен и Вие да бъдете щастливи и удовлетворени хора", поздрави абитуриентите кметът. На празничния прием имаше и изненади на зрелостниците.

Тържеството съвпадна с рождените дни на двама от тях, които бяха поздравени от Камбитов и получиха подарък по един таблет. Всички присъстващи получиха и значки с надпис „Аз обичам Благоевград - Випуск 2016" с логото на община Благоевград. По-късно младежите показаха музикалните си умения и със своите изпълнения поздравиха общинското ръководство, учителите и съучениците си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай