Бесен работодател намушка работник след скандал

Бесен работодател намушка работник след скандал | StandartNews.com

Работник получи нож в гърба вместо заплата, след като дръзна да търси парите си. Кървавият екшън се е разигра вчера в складова база в промишлената зона на Несебър.

Пострадалият работник е 38-годишният Пламен П. от село Кошарица. Мъжът е бил намушкан с нож в гърба, след като се скарал с бившият си работодател. Спорът между двамата бил за неизплатена последна заплата. Пострадалият твърди, че е бил намушкан от шефа си, при който работел доскоро. Раната от намушкването за щастие се оказала лека. Пламен сам отишъл в полицията и подал жалба с кървящата в гърба му дупка. веднага след това той е бил откаран в болница. Лекарите обаче преценили, че състоянието му не е опасно и го изписали за домашно лечение.

По случая тече разследване, което трябва да установи дали соченият от пострадалия работник действително е извършител на престъплението. Мъжът разказал в полицията, че в неделя след обяд пристигнал във фирмата, за да търси заплатата си. Шефът му обаче смятал, че сметките им са уредени и не му дължи нищо. Двамата се скарали, а в гнева си работникът натрошил двете фирмени коли, паркирани в склада. Работодателят на свой ред побеснял и го намушкал с нож в гърба, твърди пострадалия Пламен. Докато се вихрел екшъна, очевидци повикали полиция. Полицаите, които пристигнали на място заварили следи от борба в базата.

Двата автомобила били потрошени, а едно от стъклата в офис-помещенията било счупено. Те забелязали и петна от кръв по една от колите. От двамата побойници обаче нямало и следа. Минути по-късно в РУП – Несебър пристигнал пострадалия Пламен и заявил, че след спор за неизплатена заплата е намушкан с нож в гърба от бившия си работодател – 53-годишният несебърлия Дочо Д.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай