„Берое“ се включи в кампанията „Надежда за Иванко“

„Берое“ се включи в кампанията „Надежда за Иванко“ | StandartNews.com

Стара Загора. Футболният клуб „Берое" се включи в кампанията "Надежда за Иванко" в подкрепа на старозагорския IT-специалист Иванко Тодоров. Бащата на малката звезда от Шоуто на Слави Гери води тежка битка с онкологично заболяване. Старозагорският клуб предостави за благородната кауза една от оригиналните топки, с които се игра финалът за Купата на България по футбол през 2013 година, с автографи футболисти и техните треньори. Топката ще бъде продадена на онлайн-търг, а парите ще бъдат предоставени на семейството на Иванко Тодоров.

„Благодарим ви, „Берое", и поклон пред големите ви сърца. За пореден път доказахте, че сте съпричастни със съдбата на града ни и съгражданите ни! Бъдете живи и здрави!" , приветстваха инициативата организаторите на кампанията.

Както бе обявено вече, за лечението на Иванко в клиника Истанбул е необходимата сума от 150 хил. лв, а досега са събрани малко повече от 1/3 от сумата. Тази вечер е една от най-внушителните прояви на кампанията и неговото семейство - благотворителен концерт под надслов: „Надежда за Ванко". За бащата на Гери ще пеят другите две малки звезди от шоуто на Слави - лауреатката на детската Евровизия Крисия и Симонна. В концерта ще участват и куп поп-звезди - Тони Димитрова, Теди Кацарова, Йоанна Драгнева, Орлин Павлов, Георги Дюлгеров, Ралица от "Тоника" и др. минималната дарителска цена на поканите е 10 лв.

Организаторите на кампанията от старозагорсдкото сдружение „Самаряни" напомнят и останалите възможности, по които Иванко и семейството му могат да бъдат подкрепени:

– Превод по сметка в евро: BG51FINV91502016361391, Fibank, Иванко Тодоров

– Превод по сметка в лева: BG33FINV91502016361327, Fibank, Иванко Тодоров

– PayPal: [email protected]

– Изпращане на SMS с текст „DMS SAMARITANS" на номер 17 777 за трите мобилни оператори

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай