22-годишна в болница след автокаскада

22-годишна в болница след автокаскада | StandartNews.com

Кърджали. 22-годишна с лек автомобил "Хонда" се удари последователно в правилно паркиран "Фолксваген", електрическо табло и дърво. Инцидентът е регистриран на ул. "Републиканска" до блок "Спартак", съобщиха от ОД на МВР Кърджали. Катастрофата е станала вследствие на движение с несъобразена скорост.

Момичето е настанено в болница и е под наблюдение. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ.

Бързо производство е образувано в РУП-Кърджали и срещу 29-годишен за управление на автомобил след употреба на алкохол. Той се движил с "Фолксваген" и бил проверен около 3.30 ч. също до блок "Спартак" в областния център. Тестът за алкохол отчел 2.20 промила.

През последното денонощие поради нарушена дистанция "Мерцедес" с водач на 25 години се блъска в спрял пред него "Фолксваген" на бул. "Христо Ботев" в Кърджали, а на паркинг пред заведение в областния център 55-годишен шофьор с "Фолксваген" при движение на заден ход удря паркиран "Мерцедес". Шофьорът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Издирен е по-късно.

На виновните за катастрофите са съставени актове.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай