Звезди черпят писаните си за празника им

Звезди черпят писаните си за празника им | StandartNews.com

По случай днешния Световен ден на котката родните звезди ще почерпят пухкавите си приятели със специални вкуснотии. Макар повечето випове да отглеждат кучета, у нас не липсват и фенове на писанките.

Котаракът на Калин Вельов носи атрактивното име Мочо. Персийският екземпляр е загубил едното си око в уличен бой. За шестгодишния домашен любимец се грижи и Милена, сестрата на Калин. Мочо вече е и звезда, защото стана лице на кампания за ваксинация на събратята му, стартирала на 25 юни.

В същата фотосесия се включиха и други родни фенове на животните - Лора Караджова, Ваня Щерева, Снежана Макавеева. Но по време на фотосесията котката на актрисата от "Под прикритие" се стреснала от светлините на прожекторите и демонстративно отказала участието си. За сметка на това пък е прокарала път към славата за своите четири бебета, които са се справили страхотно с позирането и вече от месец и половина имат нови стопани.

Лора Караджова се грижи за британския котарак Мачо, а Ваня Щерева - за Лора.

Най-известният собственик на котка обаче е Дичо. Бившият вокал на Д2, който всяко лято пуска котва в Синеморец, води и писаната си там. Заедно с приятелката си Карина въртят ресторанта "Синьо лято". "Според мен това е най-хубавото място на родното Черноморие. Може би има някаква притегателна сила, която ме държи тук. Или е заради старата чешма, която се намира в центъра на града. Тук наистина е много чисто, има пет плажа, резерват с различни животни, а реките са пълни с риба. Радвам се, че строителството не е засегнало така курорта, както останалите места", разказва за рая си Дичо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай