Веселина е ръцете на Даяна

БГ пианистката учила Наоми Уотс да свири в новата лента за принцесата

Веселина е ръцете на Даяна | StandartNews.com

Веселина Чакърова играе ръцете и гърба на Лейди Ди в новият биографичен филм "Даяна". Нашата пианистка разказа за участието си в него пред Люба Пашова, специален пратеник на БНТ на световната премиера на лентата в Лондон.

Чакърова обясни, че не е минавала през кастинг, обадили й се хора от екипа, които я познават. Търсили добра музикантка с физическите размери на Наоми Уотс, която играе главната роля. Така Веселина се облича със същите дрехи на актрисата и свири на пиано в една от сцените, като камерата показва нейните ръце и гръб. Веселина трябвало и да научи Наоми да свири сама за друг откъс от филма. Тя също така записала в "Аби роуд" и част от музиката, която Наоми изпълнява - фрагменти от Бах.

"Уотс е много талантлива, има изключително чувство за хумор и с нея са работи много лесно", споделя още Веселина пред камерата на БНТ.

Новият прочит на живота на принцесата е фокусиран върху нейната 2-годишна тайна любовна връзка с лекаря пакистанец Хаснат Хан. След прожекцията на "Даяна" с огромно любопитство на Острова следят какви ще са реакциите на кралското семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай