Тарантино привършва сценария на нов уестърн

Тарантино привършва сценария на нов уестърн | StandartNews.com

Лос Анджелис. След като тематизира уестърн завръзки два пъти с филмите си Inglourious Basterds (Безславни копилета) и Django Unchained (Джанго без окови), Куентин Тарантино е на път да го направи отново.

Като гост в предаването на Джей Лено (Jay Leno) режисьорът разкри, че привършва сценария на следващия си филм и че продукцията отново ще бъде... уестърн.

Това не е толкова изненадващо, като се има предвид колко добри отзиви имаше от Django Unchained - и от страна на феновете, и от страна на критиците, а и колко доволен беше самият Куентин от резултата.

Твърде рано е да се говори за сюжета или за всякакви подробности около предстоящия филм.

Ако се върнем назад в интервютата на режисьора , един от вариантите, за който режисьорът неведнъж е споменавал, е да направи уестърн, който обаче да е базиран в Австралия. В други интервюта носителят на "Оскар" е споменавал за желанието си да снима лента за Джон Браун - върл противник на робството в САЩ, чиито методи на работа били единствено чрез груба сила.

Засега може само да се спекулира, преди Тарантино да започне да издава повече подробности около проекта си. Едно е сигурно - ще бъде грандиозно и различно. Все пак Тарантино. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай