Смочевски чакал повече от месец за "Под прикритие"

Смочевски чакал повече от месец за "Под прикритие" | StandartNews.com

София. "Явих се на кастинг малко преди да заминем да снимаме на морето. Там бяха Димитър Митовски и Мариан Вълев, които водеха кастинга. Направихме една сцена пробно и след едно дълго чакане от месец и половина – два ми се обадиха и ми казаха: Здравейте, на еди коя си дата заминавате на морето". Това обясни едно от новите лица на сериала "Под прикритие" - Мартин Смочевски в "Денят започва с култура".

Актьорът сподели, че гледал редовно сериала преди да го поканят да играе в него. "Почувствах се странно – дали това реално се случва или дали наистина ще снимам нещо по-голямо, защото това е първата ми по-голяма роля. За първи път се срещам с диалози в киното и ми е малко притеснено, но се надявам, че в бъдеще ще се получат нещата", каза Смочевски за своята роля на Рафаел, който е дясната ръка на Иво Андонов.

Мартин призна, че доста работил с екипа, за да влезе "под кожата" на Рафаел и да усвои някои мафийотски обноски.

"Митовски ме посъветва да изгледам филма "Американски психар". Там Крисчън Бейл играе една доста приятна роля и може би това е основата, върху която съм се опитал да градя образа на Рафаел, сподели още Мартин.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай