Съдиите в X Factor с подробности за финала довечера

Съдиите в X Factor с подробности за финала довечера | StandartNews.com

София. Финалистите имат тройни задачи на финала на X Factor от 21 ч. тази вечер. Една песен по избор, дует и неочаквано парче ще трябва да изпълнят те в битката за титлата. Жана ще излезе с "Purple Rain" на Принс в компанията на ментора си Любо, а Мария Илиева ще бъде дуетната половинка на Наско в "Empire State Of Mind" на Алиша Кийс и Jay Z. Тандемът Ана-Мария и Богомил пък ще се представи с песен на Марая Кери и "Бойс ту мен"- "One Sweet day".

„От самото начало виждах Жана Бергендорф на финала – разчитам на нея. Довечера очаквам силни изпълнения, безкомпромисно поведение и излъчване на сцената и победа за Жана. Но и тримата са можещи, талантливи, емоционални и победители", заяви менторът й Любо часове преди финала пред Нова ТВ. 

Заки Соколов пък посъветва тримата любимци на публиката: „Да не им пука за журито! Да пеят за публиката и зрителите. Те вече са победители – няма какво да губят. Занапред – да не вземат да си повярват. Славата идва и си отива, остава само музиката". Запитан как би ги описал с една дума, Заки казва: "Наско – интересен. Жана – шарена. Ана Мария – талант".

Мария Илиева пък определи преживяването в X Factor като уникално и неповторимо, което обаче е само началото, и което финалистите трябва да използват като основа, за да изградят бъдещия си музикален път. Тя не крие вълнението си за концерта тази вечер, още повече, че ще бъде част от едно от изпълненията, и сподели, че очаква шоу, достойно за финал на един толкова голям формат. Българската дива споделя през смях, че ще запомни втория сезон на X Factor с любимия й коментар на Саня, ментор на момчетата: „Мнооооооого си добър" по повод на изпълнение на Наско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай