Петя Раева черпи "на патерица"

Петър Кънев отива в Павликени

Петя Раева черпи "на патерица" | StandartNews.com

В групата на ДПС има двама именници - Петя Раева и Петър Ангелов. Депутатката, която стана известна в предишния мандат с книгата си за здравословно отслабване, обикновено празнува със сина си Никола (16) и със сестра си Ралица. Тази година обаче ще изкара именния си ден на празника на Белоградчик, а семейството й ще вдига тостове дистанционно без нея в Пловдив. Раева ще почерпи "на патерица" в неделя. Миналата година синът й я изненадал, като й подарил летящи фенери, на които тя написала желание и ги пуснала да летят. То обаче още не се е сбъднало, признава Раева и отказва да съобщи подробности - било силно лично и в дългосрочен план. Тази година тя очаква с нетърпение какво ще измислят близките й, за да я зарадват.

Петър Ангелов пък, който внезапно остана без депутатски имунитет, каза, че ще празнува както всички християни. Първо ще отиде на църква, а след това ще почерпи всеки, който се сети за него.

Именникът от Коалиция за България Петър Кънев ще започне тържествата от 10 часа сутринта, призна самият той. Оказа се, че всички народни представители от Великотърновския регион ще почетат първо Деня на Павликени. След това, естествено, ще се почерпим и у дома, уточни Кънев.

Със семейството ще отбележи именния си ден и депутатът Петър Мутафчиев. От години се знае, че Мутафчиев не пести почерпка за приятели и познати, които са го уважили на празника. Традиция е със семейството Мутафчиев да отиде преди това на черква.

За Петровски уикенд се стяга и бившият червен депутат Петър Димитров. Уикенд край София с приятели планува бившият икономически министър.

Празникът няма да пропусне и фамилията на семейство Курумбашеви. Бившият кукувец Петър и приятелите му ще вдигнат наздравица за именника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай