Марчела: Дилов е ужасен

Марчела: Дилов е ужасен | StandartNews.com

"Любен Дилов е ужасен. Всяка вечер се затваряме в отделни стаи и се зомбираме пред компютрите. Той гледа тъпи филми и цапа", така Марчела, гаджето на Дилов, описа партньора си по ТВ7. В ефир тя предизвика Дилов да изтанцува ръченица, но Любо се измъкна хитро: "Не, абсурд. Емил Димитров-Ревизоро играе страшно хоро, може би само Камен Донев е по-добър от него". А после върна иронията обратно в полето на Марчела: "Не се сърдя, че тя говори така за мен. Така стана ясно, че живея с чудовище", каза през смях Дилов.

Кичка: Искам да се върна в детството

"Не вярвам в коледни чудеса. Безумен реалист съм. Чувала съм много приказки, но за да бъдем в коледно настроение, може би трябва малко да се превъплътим, за да се случат хубави неща. Ако можех, бих искала да се върна в детството за миг", пожела си Кичка Бодурова. И добави: "Влизам в период от живота си, в който мечтите започват да стават по-ограничени, но равносметката става по-сериозна. Доволна съм от живота си. Бих си пожелала само да имам малко повече време, за да направя още неща. Но аз съм деен човек. Нищо не може да ме спре", уверена е певицата.

Звезди пеят за болни деца

Шестима от най-популярните ни рок и поп изпълнители записаха песента "Смели сърца", посветена на болните децa. Мариана Попова, Емо Анчев от група "Конкурент", Звезди от "Ахат", Ерол от "Уикеда", Буги Барабата от "Бараби блус бенд" и Тони Чембъра от "Монолит" са в клипа, който ще има премиера във вторник в столичния клуб Rock it. "Идеята дойде, след като 18-годишният Дани си отиде без време от левкемия. Безхаберието на държавата беше неописуемо. След наш натиск и протести пред здравното министерство най-накрая се намериха пари за присаждане на стволови клетки и Дани замина за Германия. Там обаче лекарите казаха, че вече е късно. Когато се върна, му отидохме на гости и си разказвахме вицове, а Дани вече знаеше, че си отива. Въпреки това се усмихваше до последно. После вървяхме и плачехме по улицата", разказа авторът на текста и музиката Емо Анчев. "Дори моята дъщеря се разболя лошо, но успяхме да я спасим. Тук всеки си казва - на мен няма да ми се случи и нехае за тези проблеми, но когато ти дойде до главата, обикновено вече е много късно", добави още рокаджията. Той планира поредица от благотворителни концерти за болните деца, които ще започнат още в началото на следващата година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай