Криско чупел наред в хотела в Горна Оряховица

Хотелиери и полицаи го чакали да си плати щетите, той легнал да спи

Криско чупел наред в хотела в Горна Оряховица | StandartNews.com

София. "Криско вършеше неща, които не очакваме от нашите звезди. Имаше счупено стъкло във фоайето на хотела; телевизор, който беше хвърлен и изтръгнат от захранването; ритната хотелска стена, в следствие на което гипсокартонът беше потрошен; ритан ключ за осветление; повредена вана. Администраторката беше обиждана и замеряна с кутии с цигари".  Това разказа пред Тв 7 Атанас Димитров от Горна Оряховица. В неговия хотел българският изпълнителят Криско спретнал скандал, заради който бе арестуван на 1 януари.

Криско смятал, че нощувките на неговите гости трябва да се поемат от организаторите на мероприятието, в което участва– община Горна Оряховица, обясни още собственикът на хотела. И изтъкна, че това ядосало до голяма степен изпълнителя.

"След пристигането на органите на властта рапърът обеща, че веднага ще заплати щетите, за да не бъде подведен под отговорност. След като разписа фактурата, той трябваше да освободи стаите. Заедно с органите на реда ние установихме, че вместо това те са си легнали да си почиват, докато ги чакаме. Криско ни обясни, че възнамерява да използва своите нощувки в пълния си размер и пари за щетите не могат да бъдат намерени", продължи Димитров по повод скандала в неговия хотел.

Накрая Криско намерил пари за нанесените от него щети, платил и бързо напуснал хотела в Горна Оряховица. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай