Коктейл "Джулай морнинг" пускат на плажа в Слънчев бряг

Над 3000 туристи се събират за празника в курорта

Коктейл "Джулай морнинг" пускат на плажа в Слънчев бряг | StandartNews.com

Бургас. Екзотичен коктейл "Джулай морнинг" ще пият купонджиите на плажа в Слънчев бряг в нощта срещу 1 юли.

Новата напитка е сътворена специално за празника Джулай. Тя ще се появи точно при залез слънце на 30 юни в нощния клуб "The One", който се намира на южния плаж в Слънчев бряг. Рецептата за летния коктейл се пази в тайна, но от управата на плажа издадоха, че в нея има микс от няколко леки алкохолни питиета, много лед и свежа украса. Над 3000 души, повечето от които чужди туристи, се очаква да се съберат на ивицата в Слънчев бряг, за да посрещнат уникалния български празник Джулай морнинг.

Стартът на купона ще започне с мощен саунд на култовото парче на "Юрая хийп". Настроението зад пулта ще подгряват известните диджеи Методи Христов и Павел Петров. Началният час на партито е в 23 часа. В разгара на празника към небето ще полетят над 1000 огнени фенера. Купони за Джулая след полунощ са организирани и във всички заведения на южния плаж, които ще продължат до изгрева на слънцето.

Бургазлии пък ще посрещнат Джулай морнинг с концерт на легендарния Джо Лин Търнър. Гласът на "Дийп Пърпъл" и "Рейнбоу" ще забие в неделя вечерта на открита сцена под звездите на централния плаж в Бургас заедно с група "Fobus".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай