Халваджиян съди Волен

Халваджиян съди Волен | StandartNews.com

Волен Сидеров изкара извън нерви и "Господарите на ефира". Лидерът на "Атака" се изцепил с махленски жаргон, че Мария Игнатова била леконравна жена. Затова продуцентът на шоуто Маги Халваджиян се зарече да съди Волен.

"Там (в предаването) има една проститутка, която беше играчката на най-различни мутри през годините. Мария Игнатова се казва, която сега се опитва да иронизира нашето поведение", каза Сидеров по телевизията си "Алфа".

Той бил силно обиден от подигравките с него, свързани с плота за маса, под който се скри по време на протестите. "Магърдич Халваджиян се гаври по поръчка на Бойко - там се плаща яко и той се гаври с нещата, които стават на улицата. На него само ще му кажа, че е един изключителен измекяр - Халваджиян за Бозаджян, просто така се е продал, така си е отворил бузите, че става жалък", изсипа люти думи Сидеров.

Димитър Рачков, мъжът в живота на Мария Игнатова, заяви, че с Волен ще се видят в съда.

"Не знам как да коментирам Сидеров. Според мен този човек трябва да се освидетелства", каза комикът. Във фейсбук се появиха постове от профили уж на Рачков по темата, но истината е, че той не ползва социалната мрежа и не е регистриран там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай