Фарел: Лиз Тейлър бе последната ми любов

Фарел: Лиз Тейлър бе последната ми любов | StandartNews.com

"Това беше последната романтична връзка, която съм имал, но тя никога не е била консумирана. Чувствата бяха само в моята глава", споделя Колин Фарел за покойната Елизабет Тейлър в интервю за Елън де Дженерис. 37-годишният актьор разказва с умиление за Тейлър, която почина на 79 през 2011-та.

Ирландецът, който е бил любовник на Деми Мур, Бритни Спиърс, Наоми Кембъл и Линдзи Лоън обяснява как са се запознали с Лиз. Той се обадил на пиара си с молба да го свърже с киноиконата. В момента, в който разговарял с пресаташето си и му поръчал да изпрати цветя на Тейлър, той му отвърнал: "Интересно, точно избирам бели орхидеи за теб, подарък от Елизабет". Така започнала непрестанната комуникация между Фарел и Тейлър по жицата, която продължила около 2 години.

"Тя е невероятна жена. Говорехме си нощем по телефона, когато бе в болницата. Става дума за онази стара история, когато момче среща момиче. Той й досажда в неподходящи вечерни часове", спомня си Фарел, е сред малцината хора извън семейството, присъствали на погребението на кинолегендата. Лиз Тейлър всъщност първа признава чувствата си към Колин. В интервю за "Харпърс базар" тя бе заявила: "Обичам Джони Деп, обичам и Колин Фарел. И двамата са брилянтни актьори с голям размах".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай