Евгени Будинов вдига тежка сватба

Евгени Будинов вдига тежка сватба | StandartNews.com

София. Евгени Будинов, изиграл срамежливия научен сътрудник от БАН Кирчо в сериала "Етажна собственост" по Нова, се жени този уикенд в Банкя. Избраницата не се казва Нушка, както е името на половинката на героя му, а Мариела и се занимава с моден дизайн. Месеци наред те планират предстоящата венчавка, на която ще присъстват само най-близките им хора. Сред гостите ще бъдат Сашо Морфов, Рени Врангова, Христо Мутафчиев, близнаците Деян и Дарин Ангелови, както и Стефан Данаилов, в чийто клас Евгени завършва НАТФИЗ. Поканата за събитието е досущ като някой афиш от "Ромео и Жулиета", само че с Евгени и Мариела и с щастлив финал.

Двамата ще кажат "да" в църква в Банкя - съвсем близо до дома на актьора. След това планират разхлаждащо плажно парти край басейн.

"Притеснен съм повече, отколкото преди която и да било премиера, а аз по принцип преди първо представление доста се вълнувам. Един от най-добрите ми приятели ще ни бъде кум и той много помага. С Мариела сме доста старомодни, държим на традициите. Не съм виждал роклята й, както и трябва да бъде. Аз съм си избрал костюм с папийонка в стил Джеймс Бонд. Дано да взема някой ден и "Оскар" с него!", шегува се актьорът.

"Етажна собственост" носи вина за срещата на младоженците. Евгени бърза за кастинга за роля в комедийната поредица, когато случайно среща чаровницата. Двамата се познават от години, но не са се засичали отдавна. Брюнетката тъкмо се връща от дългогодишното си пребиваване в Америка. Будинов веднага я кани на вечеря. Предлага й брак по правилата на класиката - на колене и с пръстен в ръка. Щастливата двойка ще се сдобие с първородната си рожба през ноември. Меденият месец ще бъде отложен заради напредналата бременност на Мариела.
Киноманите ще го видят скоро в "Корпус за бързо реагиране 2".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай