DMX празнувал ЧРД в София

Kултовият рапър идва след три отлагания

DMX празнувал ЧРД в София | StandartNews.com

София. След 3 отлагания и игра на нерви с много неизвестни DMX най-сетне е готов за шоуто си днес в зала "Христо Ботев". Легендарният рапър кацна на VIP терминала на летище София вчeра директно от Бейрут, където пя за Нова година.

Гостът беше настанен в хотел с модерен СПА център. DMX обеща разтърсващо шоу и още много изненади. При първото си идване на 19 декември, което той стори специално, за да се извини на българските фенове за неколкократните отмени на концерта, DMX купи килограми кучешка храна и нахрани много бездомни кучета в София. А на 23 декември раздаде пари на бежанците около ЦУМ. На Бъдни вечер посети "Св. Александър Невски" и запали свещ. След това DMX почерпи и за рождения си ден, който беше на 18 декември. Той завел българските промоутъри в столичен клуб и дори излязъл да порапира на сцената. Преди концерта утре поискал само коняк и желирани бонбони. Избрал е за после ливанска и персийска кухня.

Рапърът е известен с любовта си към животните. Той казва, че кучето е най-добрият приятел, защото те обичат безрезервно, никога няма да те предаде и никога няма да иска да спи с гаджето ти. Артистът, който отраства в дом за изоставени деца, твърди, че единственият човек, който със сигурност го е обичал, е баба му. DMX има навика след концерт да дава 10% от хонорара си на църквата, после купува храна на кучетата си и накрая каквото остане раздава на екипа. През май 2014 г. той ще издаде новия си албум, в който има песни с големи имена от световната рап сцена.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай