Дарина: Гибсън е убийствено красив

Павлова крои планове за холивудските асове

Дарина: Гибсън е убийствено красив | StandartNews.com

Дарина Павлова се захласна яко по Мел Гибсън. Родната бизнес дама очевидно вече е станала доста близка с холивудските звезди, които снимаха у нас "Непобедимите 3". Няма съмнение, че се кани да ги изкуши с някои от следващите си екранни проекти - в България, Италия или Щатите.

Дарина е била сред поканените на парти за края на снимките на хитовия екшън. И там изглежда е имала възможността да поговори на воля и с Гибсън. "Наслаждавах се на всяка минута от срещата си с него. Той е абсолютно очарователна личност, невероятно талантлив актьор, режисьор и убийствено красив", не пести суперлативи тя.

Павлова се сближи с "непобедимите", след като доведе снимачния екип на италианското предаване "Сънувам Италия", на което тя е продуцент. Материалите, които заснеха тя и екипът, ще станат основа на рекламен филм за България, който ще бъде излъчен като отделен епизод. В това издание Дарина ще покаже родината си като Холивуд на Балканите, където звездите от Меката на киното могат да идват спокойно тук не само за снимки, но и за почивка. В нейните кадри ще се види как Келън Лъц, актьорът от "Херкулес 3D" и "Непобедимите 3", си почива в хотел на родното Черноморие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай