Южени сваля Гришо

Южени сваля Гришо | StandartNews.com

Григор Димитров не може да се отърве от обожателки, но една от тях е особено упорита, гласи прясната мълва. Става дума за Южени Бушар, канадката, която освен че е доста напред в тенис листата, се покачва убедително и в класацията за най-секси тенисистки.

21-годишната Южени хлътнала по Гришо, след като двамата прекарали известно време заедно по време на турнир в мексиканския град Акапулко през 2013-а, съобщава "Блясък".

Клюката носи, че оттогава Бушар е решена на всичко, за да спечели вниманието на Димитров, тъй като помежду им имало невероятна химия. Според запознати Григор и Южени не спирали да поддържат връзка, а папараци успяха да ги снимат как спретват импровизиран мач на платформа насред океана, след което направили състезание и по плуване.

Ако тогава Маша е била единствената пречка между тях да се породят истински чувства и да се отдадат на очевидното привличане, то днес тя вече не е фактор. Затова сега Южени е предприела масирана атака към сърцето на хасковлията и постоянно му звъняла и пращала съобщения, с които го канела на срещи. Дали обаче Григор толкова бързо ще се прости с току-що придобитата свобода, предстои да узнаем.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай