Шарапова: Благодаря за подкрепата

Шарапова: Благодаря за подкрепата | StandartNews.com

"Събудих се вчера, а пощата ми бе изпълнена и почувствах съпричастност и любов. Първият мейл бе от човек, който може да ме накара да се усмихна или разплача само с една дума. С него прекарах и цялата вечер на телефона, защото той се интересуваше как се чувствам". Това написа Мария Шарапова късно снощи във Фейсбук и благодари на многобройните си фенове за подкрепата.

"Сега е нов ден, ново начало. Трябва да призная, че не е като всички останали. Нищо друго не минава през ума ми, освен че съм решена отново да играя тенис и се надявам да имам този шанс. Искаше ми се да не преминавам през всичко това, но ще се наложи и ще успея," пише тя.

Фенове на тенисистката създадоха хаштагове #‎IStandWithMaria‬ и ‪#‎LetMariaPlay, които са зарадвали Маша.

"В момента съм особено горда да ви нарека мои фенове. Часове след съобщението, което направих, вие ми демонстрирахте вашата подкрепа на каквато бих могла да се надявам само ако бях на върха в моята професия", обяснява тя.

"Искам отново да играя и се надявам да получа този шанс. С това съобщение искам да кажа благодаря Ви. Много Ви благодаря", завършва Мария Шарапова.

Източник: Фейсбук

Над 20 хиляди души са харесали откровението на бившето гадже на Григор Димитров в социалната мрежа.

Припомняме, че преди дни тенисистката даде специална пресконференция, на която обяви, че има положителна допинг проба. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай