Ракета смени Маша в сърцето на Гришо

Ракета смени Маша в сърцето на Гришо | StandartNews.com

Димитров се черви пред русокоса репортерка

След като Григор Димитров се раздели с Маша Шарапова, сега на дневен ред за българина остава единствено представянето на корта. В социалните мрежи се завъртя клипче, в което хасковлията се обясни в любов на новата си ракета. "Аз съм такъв тип тенисист, че винаги ме интересуват детайлите. "Търся ракета, която да ми дава възможност да използвам сервиса си като оръжие и този модел на Wilson ми дава повече спин, повече мощ", продължи Димитров. "Специално за сервиса исках да имам лекотата при замаха, която същевременно да ми дава възможност да вкарвам повече сила. Също така с тази ракета мога по-умело да се измъквам от напечени ситуации, като правя наистина трудни удари. Има толкова много компоненти, които са съчетани в тази рамка, че усещам, че връзката ни е доста лична", сподели още Гришо.

В същото време Димитров демонстрира добри певчески и танцувални умения в забавно интервю за сайта "Outside the Ball". Хасковлията вече не е с Маша, но друга русокоса чаровница - журналистката, го накара искрено да се забавлява. Тя го попита за любима група, а българинът отговори - "Backstreet Boys". Григор запя и показа някои рап движения.
Николета Лозанова пък опроверга всякакви слухове за връзка с Григор. Тя дори публикува цяла декларация по темата: "Прецених, че е време да сложа край на този спаринг! Който иска да бие сервиси, но много моля, нека не бъдат с мое участие! Нямам нужда от подобен тип PR, а и нека не бъда "поредната удобна причина" за спортните неуспехи на някого", написа тя в мрежата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай