Маша проговори за връзката си с Гришо

След победата си на Кузнецова в Ухан Маша се топна в ледена вана

Маша проговори за връзката си с Гришо | StandartNews.com

Има нов мъж в живота на Шарапова, твърди руска телевизия

Мария Шарапова отрече все по-упоритите слухове, че се е разделила с Григор Димитров.
Това се случи на пресконференцията на Маша след победата й над Светлана Кузнецова на турнира в Ухан (Кит). Китайските журналисти нямаше как да подминат темата и зададоха на руската тенисистка въпрос за връзката й с Гришо. Тя обаче се измъкна деликатно. "Мария, ти си много популярна тук, но сме доста притеснени за връзката ти с Григор...", започна местният репортер. "Защо сте разтревожени? Всичко е чудесно. Благодаря ви, оценявам загрижеността ви. Благодаря ви, че се грижите за мен толкова много," отговори 27-годишната Шарапова с усмивка.

Руската телевизия "Питер ТВ" сутринта отново коментира, че Мария и Григор вече не са двойка. От медията дори съобщиха, че в живота на Шарапова се е появил нов мъж.

В рекламен клип Гришо загатна за музикалните му умения. Нашето момче се опита да запее вечното парче на Брайън Адамс "Have You Ever Really Loved A Woman". По-рано през годината хасковлията стана лице на популярна козметична марка. В рекламата първата ни ракета говори за модните си увлечения. "Активният мъж трябва да бъде винаги добре облечен, елегантен, с костюм. Винаги съм харесвал свежия стил. Обичам да разглеждам списания на различни дизайнери.
90% от времето прекарвам в спортни дрехи", споделя Григор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай