Легенди в тениса: Гришо се учи от Шарапова

Треньорът на Димитров спечели спринт на 200 м

Легенди в тениса: Гришо се учи от Шарапова | StandartNews.com

Джон Макенроу и Крис Евърт се изказаха положително за връзката на Григор Димитров и Мария Шарапова. Според легендите в тениса подобни взаимоотношения между звезди в спорта обикновено приключват с разбити сърца и водят до емоционални върхове и спадове, но тези на Гришо и Маша не изглеждат като мимолетен флирт и нямат подобен ефект.

"Нещото, което не ми допадаше в миналото, бе това, че Димитров сякаш не бе достатъчно отдаден на тениса. Мога да се обзаложа, че връзката с Шарапова му е помогнала много, тъй като той определено е по-щастлив", сподели Макенроу в интервю за ESPN. "Григор би трябвало да е възприел от професионализма и дисциплината на Мария, която може би му дава и някакви съвети", добави Евърт.

Междувременно треньорът на Григор Роджър Рашийд организира интересно състезание със свое участие. Австралиецът обу шпайкове и се пусна в спринт на 200 м срещу физиотерапевта на Анди Мъри. Всички пари от залози кой ще е победителят отидоха за благотворителност. Преди надпреварата Гришо написа в Туитър "Трябваше да видите Роджър тази сутрин! Стана в 5,30 сутринта, загрявайки и зареждайки тялото си с протеини". Българският тенисист бе един от малкото заложили на Рашийд и в крайна сметка "рискът" му се отплати, защото неговият наставник финишира на сантиметри пред Джез Грийн.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай