Контузия спря баскетболист за титла от НТЛ

Контузия спря баскетболист за титла от НТЛ | StandartNews.com

На 20 и 21 август в Бургас, на кортовете на ТЦ „Авеню" се проведе поредния турнир от календара на НТЛ. В него бяха включени форматите – индивидуално мъже и смесени двойки от NTL150 и двойки мъже от NTL300. Победители в сингъла са: Веселин Трифонов(18-35), Емил Николов (35+)и Пейчо Пейчев (45+). Финалът при мъжете 55+ бе отложен. До него достигнаха Христо Ангелов и Иван Запрянов.

В турнира взе участие гардът на баскетболния „Черно море" Пламен Алексиев (на снимката), който достигна до финал. Алексиев поведе със сет, направи пробив във втория, но се отказа поради контузия.

При двойките мъже до 45 победители са Добромир Ганев и Иван Притъргов, а при двойки мъже 45+ - Иван Запрянов и Христо Ангелов.

В тази група се състезава и европейския шампион по вдигане на тежести Румен Теодосиев. Той и неговия партньор в двойката, Кръстю Георгиев отпаднаха на полуфинал от Тони Танев и Теодоро Бабаров.

Антоанета Маркова и Йордан Ников спечелиха турнира при смесените двойки. Всички участници в турнира получиха подаръци от BILKA – любезен партньор на НТЛ.

Следващият турнир от календара на лигата е за двойки и ще се проведе в София, на 10 и 11 септември, на кортовете на ТК „Дипломат".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай