Героят Чилич мислел за цигара на финала

Героят Чилич мислел за цигара на финала | StandartNews.com

Ако бия, ще играя ли със Серена, чудел се хърватинът

На героя от US Open Марин Чилич му се е пушело по време на финала с Кей Нишикори. Това разкри самият той в шоуто на Дейвид Летерман. Хърватинът едва ли е бил толкова обременен от никотинов глад, но го включи в шеговита класация от десетте неща, които си е мислел по време на последния мач в Ню Йорк, който той спечели 6:3, 6:3, 6:3.

"Ако си тръгна сега, ще избегна задръстванията", е другото, което споделя с усмивка, че е минавало през главата му. Майтапчийската класация продължава с: "Как мога да се концентрирам върху мача, когато знам, че Уилям и Кейт ще имат второ дете?", " Защо точките не вървят 15, 30, 45?" и "Не трябваше да си поръчвам начос за обяд...". Следва: "Първо издишам и удрям или първо удрям и тогава издишам?". Фундаменталният му въпрос обаче бил: "Ако спечеля сега, трябва ли да се изправя срещу Серена?". След победната точка пък си казал: "Само още 16 титли и ще изравня Роджър (б.р. Федерер)".

Кои от мислите наистина са вълнувала Чилич в паузите не е ясно, но пък остроумието му, демонстрирано в шоуто на Летерман е завидно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай