Без бельо на "Уимбълдън"

Без бельо на "Уимбълдън" | StandartNews.com

Гришо на сватба в Черна гора

Без сутиени са принудени да играят някои от тенисистките на "Уимбълдън". Причината за това е новият правилник, който влезе сила тази година. По екипите на участниците не трябва да има шарени вложки или ивици по-големи от 1 см. Дамите с цветни сутиени са принудени да ги махат и ако нямат бели, трябва да играят без за кеф на мъжката част от публиката. "Това е ужасно", избухна носителят на трофея от 1987 г. Пат Кеш през "Телеграф". "Един тенисист беше с тъмно бельо и то започна да прозира, когато той се изпоти. Съдията го накара да го махне", възмути се Кеш.

За сватба, но не за своята се готви Григор Димитров. На 9 юли на остров Свети Стефан в Черна гора Новак Джокович ще се врече на любимата си Йелена Ристич. След поканените е и най-добрата му приятелка от жените в тура Мария Шарапова. Тя ще бъде придружавана от нашия Григор.

В лицето на Димитров специалистите виждат потенциална заплаха за тенисистите от топ 4 в света. Българинът размаха пръст на големите, написа "Дейли Стар".

Шарапова пък отговори на феновете, които й предложиха брак по време на мача Русия - Алжир от световното. "Не видях гола, но това не го пропуснах. И за четиримата ли да се оженя?", попита тях под стопкадъра от телевизията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай