ВМА пращала мейли до сина на цар Киро

ВМА пращала мейли до сина на цар Киро | StandartNews.com

Военномедицинска академия-София е кореспондирала с Ангел Кирилов Рашков, син на цар Киро, във връзка с ремонтни дейности във Военна болница-Сливен. Това съобщиха за "Стандарт" лекари от академията. Кореспонденцията е свързана с ремонтите на хирургическото и вътрешното отделение във Военна болница-Сливен, правени преди 4 години. Официално те са извършвани от фирма "Елитстрой 2005" ООД-София, където името на Ангел Кирилов Рашков не фигурира.

Неизвестно защо обаче ръководството на Военномедицинска академия, откъдето се отпускат парите, е кореспондирала именно със сина на цар Киро. Според работещи в сливенската болница ремонтът на двете отделения е един от най-скъпите. Нямаме право да изнасяме информация, но ако проверите одитния доклад на Министерството на отбраната, ще видите за какво става въпрос, казаха работещи във Военна болница-Сливен.

"Стандарт" научи, че работниците са идвали от Пловдив и Варна, за да извършат строителните дейности в сливенската болница. Спомняме си, че спяха тук, при нас, за което трябваше да получат допуск от Военна полиция, защото се водим военно поделение, споделиха лекари от Военна болница-Сливен. Още тогава в болницата е вървял слухът, че цар Киро е свързан по някакъв начин с ремонтните дейности. При нас обаче нямаше никаква документация, договорите се сключват директно със София, споделиха сливенските лекари.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай