Понеделник,

ВМА пращала мейли до сина на цар Киро

От: Failed to load user -
3442
ВМА пращала мейли до сина на цар Киро
A
A
A

Военномедицинска академия-София е кореспондирала с Ангел Кирилов Рашков, син на цар Киро, във връзка с ремонтни дейности във Военна болница-Сливен. Това съобщиха за "Стандарт" лекари от академията. Кореспонденцията е свързана с ремонтите на хирургическото и вътрешното отделение във Военна болница-Сливен, правени преди 4 години. Официално те са извършвани от фирма "Елитстрой 2005" ООД-София, където името на Ангел Кирилов Рашков не фигурира.

Неизвестно защо обаче ръководството на Военномедицинска академия, откъдето се отпускат парите, е кореспондирала именно със сина на цар Киро. Според работещи в сливенската болница ремонтът на двете отделения е един от най-скъпите. Нямаме право да изнасяме информация, но ако проверите одитния доклад на Министерството на отбраната, ще видите за какво става въпрос, казаха работещи във Военна болница-Сливен.

"Стандарт" научи, че работниците са идвали от Пловдив и Варна, за да извършат строителните дейности в сливенската болница. Спомняме си, че спяха тук, при нас, за което трябваше да получат допуск от Военна полиция, защото се водим военно поделение, споделиха лекари от Военна болница-Сливен. Още тогава в болницата е вървял слухът, че цар Киро е свързан по някакъв начин с ремонтните дейности. При нас обаче нямаше никаква документация, договорите се сключват директно със София, споделиха сливенските лекари.


Всички новини от категория СтандАРТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Още от категорията

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички