Рок музика сменя звънеца в училище в Каварна

Музиката ще се сменя всеки месец, учебната година започва с AC/DC

Рок музика сменя звънеца в училище в Каварна | StandartNews.com

Каварна. От началото на новата учебна година в СОУ „Стефан Караджа" в Каварна вместо училщен звънец ще звучи рок музика, събщи пред агенция „Фокус" кметът на Каварна Цонко Цонев.

„На 16 септември откриваме учебната година, заедно Фънки и заедно ще открием първия проект на рок училище в България. Вече няма да има звънци в СОУ „Стефан Караджа", а ще има рок музика. 40 секунди в началото и в края на часа ще има рок музика, вместо звънец", обяви Цонев.

„Започваме с "Touch Too Much" на AC/DC, а часът ще завършва с "Thunderstruck" на AC/DC", добави кметът на Каварна. Октомври ще бъде месецът на Рони Джеймс Дио в училището. Часът ще започва с "We Rock"и ще завършва с "Long Live Rock'n'Roll". Всеки месец групите ще се сменят, за да не омръзват на децата", обясни каварненският кмет.

„В училището ще дефилират и Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, от българските групи засега Б.Т.Р. Веднага след като завърши рибният фест, ще бъде откриването на учебната година, съвместно с Фънки, с когото ще открием този хубав проект", каза още Цонев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай