Наши водолази пазят каскадите по море в „Непобедимите 3”

Наши водолази пазят каскадите по море в „Непобедимите 3” | StandartNews.com

Варна. Помощна лодка с наши водолази охранява и бди за сигурността на каскадьори и актьори от екшъна на Силвестър Сталоун „Непобедимите 3", които започнаха снимки по море.

След постигнатото споразумение с порт Варна снимачната площадка се премести за 6 часа на 10 корабно място на кея."Сомалийските" лодки се гонят по вода с 35-40 възела, които се равняват на 50-60 км /ч и има риск човек или камера да изпадне от борда. Тогава обучените водолази се хвърлят в морето да спасяват техника и хора. Корабът „Илзе" на същото кейово място е бил готов да товари българско зърно, но е изчакал да бъдат направени снимките. По непотвърдена информация на кея до магазията на пристанището са били от сутринта рано Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтън. Над лодките прелетял застрашително и хеликоптер.

Варненският кмет Иван Портних прие в кабинета си холивудския продуцент и собственик на „Ню имидж" Ави Лернер. „Харесвам много локацията на пристанището във Варна, което е много подходящо за снимките. Снимаме с хеликоптер – голям екшън с голям бюджет", каза продуцентът.

Той покани кмета на снимачната площадка, за да се запознае със звездите на американската кинопродукция - Силвестър Сталоун, Уесли Снайпс, Джейсън Стейтън. Над 1200 са наетите за снимките във Варна, каза още гостът. По време на срещата са обсъдени възможностите за данъчни облекчения за чуждите продуценти.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай