Зодиак: Водолеят среща мечтания човек, изкушения дебнат близнаците

Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати

Зодиак: Водолеят среща мечтания човек, изкушения дебнат близнаците | StandartNews.com

Този четвъртък е ден на мъдростта и на тайното познание, разкрива астроложката Ивелина Пенчева за tribune.bg. Добре е да се помисли за бъдещето, да се прояви щедрост, да се предават знания и опит на другите. В този период е много полезно да посетите своя духовен наставник, човек, явяващ се за вас авторитет и да чуете мнението му по повод вашите насъщни проблеми. Вие обезателно ще узнаете нещо ново, ще видите някой нюанс, който по-рано не сте забелязвали, но който затруднява вашият път към успеха. Не е зле да поработите с книги и други информационни носители. Всяка дейност с текст днес ще даде положителни резултати.

Отърсете се от консервативни мисли. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва също така да се претоварвате физически и емоционално. Сладко можете да си хапвате колкото искате днес.

Овен

Не бъдете твърде упорити, за да защитите позициите си, гъвкавостта ще бъде ваш съюзник. През този ден определено трябва да промените поведението си, за да избегнете възможно най-много проблеми.

Телец

Днес ще си спомните някои стари неща и гневът ви ще се върне както преди. Изобщо няма да се чувствате спокойни и няма да можете да напреднете. Ще трябва да се научите да правите избори, но все пак ще се чувствате несигурни и може да се колебаете.

Близнаци

На работното място ще поемате инициативи и няма да се притеснявате да изразявате своите идеи и мнения. Мнозина ще срещнат силни изкушения по пътя си. Ако сте необвързани, има вероятност да се върнете към стара любов, но за разлика от преди, с повече страст. 

Рак

В работата ще вършите нещата бързо и добре. Наистина ще се изморите малко, но резултатите ще ви задоволят безкрайно. Необвързаните от вас ще харесате някого, но ще имате смесени мисли и чувства, и няма да знаете дали трябва или не да предприемете стъпки. 

Лъв

Под влияние на планетите днес ще искате да се движите, да откривате нови неща и да приемате предизвикателства. За мнозина това ще бъде много специален ден. Ако имате връзка, ще се чувствате щастливи един до друг. Ще се държите добре и няма да ви липсва енергия да опитвате нови неща

Дева

Днес ще бъде много удовлетворителен ден. Логиката и благоразумието ще ви съпътстват през цялото време. Ако търсите нещо от дълго време, днес може би ще получите дългоочакваните отговори и дори по начини, които не сте очаквали. 

Везни

Днес лесно ще преодолявате административни спънки. В работата перспективите ще са добри. Ще бъдете спонтанни и същевременно много професионални. И ще бъдете много добри в избягването на досадници!

Скорпион

Денят няма да е много добър и от време на време ще се ядосвате. Ако имате връзка, ще направите всичко възможно да бъдете сериозен, лоялен и грижовен партньор, но също така ще бъдете привлечени от някой друг и неволно ще пренебрегнете това, което имате до себе си.

Стрелец

Трябва да загърбите миналото, за да се възползвате от възможностите, които ви предлага бъдещето. Ще имате ясни идеи в работата, но малко подкрепа от надеждни колеги ще ви насърчи да постигнете още повече. 

Козирог

Някои епизоди, които ще се случат на работното място днес, ще ви накарат да се съмнявате в определени решения, които сте взели в даден момент относно избора на работа. Дори да имате труден ден, не позволявайте на негативните събития да засенчат положителните резултати, които сте постигнали с времето.

Водолей

В работата рискувате да попаднете по средата между двама колеги и трябва да сте неутрални, защото истината е някъде по средата и да успокоите духовете. Ако сте необвързани, отваряйте очи, защото всеки момент може да срещнете човека на мечтите си.

Риби

Днес съществува риск от дестабилизиране на ситуацията поради импулсивни и недостатъчно обмислени действия. Усещате напрежение между вас и партньора си, но не знаете откъде идва и как да го разрешите. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай