Жената на Боби Михайлов тъне в лукс. Какво му крои

Какво решева Мария Петрова и за важен ден за съпруга си

Жената на Боби Михайлов тъне в лукс. Какво му крои | StandartNews.com

Трикратната световна шампионка по художествена гимнастика Мария Петрова тъне в лукс в Барселона. Втората съпруга на шефа на БФС Борислав Михайлов от известно време е в каталунската столица по служебни ангажименти, свързани със спорта.

Самата Мария споделя, че е от-седнала в един от най-скъпите хотели в Барселона „Каса Фустер", който има уникална архитектура и е с пет звезди. Петрова изпълнява длъжността вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика, а освен това е и вицепрезидент на Техническия комитет към Световната федерация.

„Мечтай много, за да не си никога в реалността",съветва бившата гимнастичка и признава, че както винаги е на път. Мария намира време да отиде дори до плажа в Барселона. Любимият деликатес на Петрова се оказват морските рапани. Бивш гимнастичка обожава морските деликатеси, затова и паелята е сред задължителните ястия в менюто й.   

Мария Петрова се е заела и с организирането на 60-ия юбилей на своя съпруг. Боби Михайлов ще посрещне големия си празник на 12 февруари. Засега не се издават повече подробности около честването, но е ясно, че бившият вратар ще покани много свои съотборници и приятели от средите на футбола, писа „България Днес“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Син Мангал
преди 8 месеца

А кой и Плаща Хотела на тая?

Откажи