Завръщането на уличната мода от 80-те и 90-те

Уличният стайлинг смело комбинира достъпни и висок клас марки и се отличава със смели графики

Завръщането на уличната мода от 80-те и 90-те | StandartNews.com

Вдъхновен от хип-хоп иконите, скейтърите и графити артистите от 80-те и 90-те години, стрийт стилът е истинска революция в модата и изкушение за много хора по света. Той съчетава удобство със заявка за непокорство и изразява личния стил по неповторим начин. Ърбън модата е идеално средство да покажете своята индивидуалност, в тон с туптенето на модерното градско сърце и тенденции.

Мода за свободомислещи хора

Музиката, спорта, военните униформи са оставили своя отпечатък върху стрийт стила, който си краде всяко нещо, което припознае като свое. Достатъчно е съответният детайл да има характер, да е удобен и готин, да оставя впечатление за лежерност и смела заявка едновременно. Помните музикалното шоу на Супербоул 2022 с Dr. Dre, Snoop Dogg, Еминем, 50 Cent, Кендрик Ламар и Мери Джей Блайдж нали? Те са абсолютни икони на уличния стил, наред с много свои колеги. Вгледайте се в хората около вас. Уличният стил е навсякъде, носи дъх на свобода и винаги ще бъде актуален и свеж символ на младежкия дух. Адаптивните и универсални модели на достъпни цени допринасят за изключително бързата популярност на този тип облекло, което кара дизайнерите да се борят за вниманието на влюбените в него хора. Създават нови и нови предложения за ърбън гардероба, като включително големите луксозни марки имат подобни линии. Висшата мода говори уличния език от години и ще продължи да го прави. Тръгналата от сцените на хип-хопърите мода, днес дефилира на най-бляскавите сцени и се носи от всички. Търсите перфектния баланс между опция да изразите себе си, комфорт и стил? Отговорът е ърбън стилът.

Характеристики на уличния стил

Уличният стайлинг смело комбинира достъпни и висок клас марки и се отличава със смели графики, обемни кройки и небрежни дизайни, вдъхновени от града във всичките му цветове и нюанси. Не се страхувайте да съчетавате различни неща, за да откриете тези, които най-добре пасват на вашия характер и стил. В основата на ърбън облеклото са тениските, худитата, джинсите и маратонките. Практични и гъвкави за комбиниране, с тях лесно можете да изграждате всякакви визии. Ако искате малко по-софистицирано звучене, както и лесно изграждане на нови аутфити, следвайте принципите на капсулния гардероб. Просто подберете изброените модни артикули в неутрални цветове като бяло, черно и сиво. Те носят на добавяне на цветове и ще можете бързо да правите нови комбинации. Задължително инвестирайте в поне няколко чифта Converse. Култовите кецове са абсолютна емблема на стрийт стила. Носят ги дори и политици от ранга на Камала Харис, която ги съчетава с тъмни джинси, прилепнал пуловер и сако.

Наслояване и внимание към детайлите

Друга типична черта на уличния стил е наслояването. Играйте с текстурите и цветовете. Готина риза каре върху бяла тениска, подаваща се под анорака яка, сако върху худи, елек върху блуза са само част от пластовете, които можете да формирате в тон с уличната мода. Правилото е следното: започвате с основен слой от облеклото - примерно тениска или худи и добавяте горните слоеве - обемно яке тип риза, бомбър, дънково яке. Обърнете внимание на кройките. Големите силуети са типични за стила, но разбира се, преди всичко е важно да отиват на вашата фигура. Спокойно можете да си позволите по-ярки детайли - графики, надписи, цвят. Заложете на нещо смело и комбинирайте с приглушени детайли наоколо, за да може да дадете сцената на звездата в аутфита ви и тя да изпъкне. Puma предлагат страхотни градски облекла и обувки и спокойно можете смело да ги вкарате в гардероба си, за стрийт вайб с настроение. Не забравяйте да добавите и подходящи аксесоари като слънчеви очила, верижки, шапки, които също са супер типични за този стил. Обувките са супер важни - Converse, Vans, Puma, adidas са идеално въплъщение на този стайлинг и ви дават безброй възможности за впечатляваща себеизява чрез свежи аутфити.

Открийте и заявете своя ърбън стил

Вече се разбрахме - започвате от основата и наслоявате нагоре. Комбинирайте смело тениски, ризи, худита с джинси, кецове, сникърси и аксесоари като култовите бейзболни шапки. Бъдете смели и експериментирайте. Уличната мода не е статична, а точно като градът се променя всеки ден и непрестанно има нови и нови лица, които да адаптирате за себе си. Любимите стрийт марки са заети с непрестанен анализ на този пазар, за да могат да отговорят подобаващо на търсенията на хората. Затова, марки като adidas Originals ще ви дадат правилните решения за вашия стрийт стил и то в най-съвременен контекст, повлиян от текущите модни течения. Социалните мрежи, големите артисти, градът около вас могат да бъдат неизчерпаем източник на вдъхновение. Експериментирайте по своя начин с нови и нови модни аутфити, говорещи на вашия език. Бъдете себе си всеки ден и се слейте със забързания пулс на града. Стрийте модата е свобода - на движение, изява, индивидуалност. Открийте я!  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
1 Коментара
Иван
преди 1 месец

Cъпрyгата кyпи капсyли, кoитo пpомeниxа нaшия ceкс и cпaсиxа бpака ни, eфeктът бeше пpосто бoмбa: жeлязнa еpeкция, дълъг и стpаcтeн ceкc, ярки оpгазми и отново се чyвcтвам млaд и жeна ми е дoвoлна. Cъжaлявaм сaмо, че не съм oпитвaл тeзи капcyли по-paно! Ceгa ги съвeтвaм на вcички, cъпpyгaтa ги кyпи тyк:---- https://use.my/man

Откажи