Защо щерката на Глория се скара с мъжа си

Разплита се тайната покрай раздялата на Симона Загорова и бащата на детето й

Защо щерката на Глория се скара с мъжа си | StandartNews.com

Разплита се тайната покрай раздялата на Симона Загорова и бащата на детето й. Според последните слухове проблемите между щерката на Глория и Дани възникнали по въпроса за семейния бюджет. 

Всъщност, още когато се разбра, че ще стават родители и ще живеят в къщата на Глория, в бранша плъзнаха съмнения за цветущата атмосфера там. Тъщата обаче побърза да ги пресече. Малко след раждането на внучка си, Глория споделяше с усмивка в интервюта колко добре се разбират всички вкъщи.

Според мълвата обаче още от началото на връзката им Глория била против. Не одобрявала дъщеря й да излиза с момче, което не е от сой, още повече, че нямал престижна професия и стабилна работа. Симона обаче не се вслушала в съветите й. Променила мнението си, когато Галина се родила и заживели под един покрив с Даниел.

В бранша се говори, че проблемите между Даниел и Симона възникнали по въпроса за семейния бюджет. Дали Даниел нямал работа и се наложило Симона да покрива разходите или пък просто не е съумявал да покрие високия стандарт на живот, с който е свикнала, засега е мистерия. Симона отказва да говори за причините, довели до раздялата. За Даниел пък така и не се разбра с каква професия е. Първоначално се говореше, че работи в системата на МВР. По-късно се появиха слухове, че не е полицай и нямал професионална квалификация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай