Заради Денсинг старс. Нокаут за Илиана Раева!

Какъв е отговорът на Филип Буков

Заради Денсинг старс. Нокаут за Илиана Раева! | StandartNews.com

Филип Буков отпадна от "Денсинг старс" снощи.

Остана впечатление, че причината не е заради изпълнението му, а заради факта, че беше на запис.

Това видимо не се хареса на Илиана Раева, която наклони везните.

Буков обаче направо я размаза.

Той се включи с коментар в страницата на шоуто във Фейсбук. Макар и с доста възпитан тон, той на практика заяви, че не му пука и ако за някои “Денсинг старс” е смисъла на живота, за него не е така.

Той освен това подчерта, че още при влизането в шоуто е дал датите, на които има представления и решението да е на запис е взето заедно с продукцията.

“Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да “махна с лека ръка” и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги”, това пише в коментара си Буков.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Благовеста Миткова
преди 1 месец

Браво , Филип Буков! Така се прави, когато си професионалист и много талантлив актьор. За някои участието в риалити формати е всичко стига да получават тлъсти хонорари за това, без да се съобразяват с визия и години , даже не мислят , че омръзват на хората и пасват на определението " някой да не ме е забравил или забелязал. Има какво да се желае по отношение на жури ( някои от журито са много изкуствени и с ненужно еуфорично поведение), водещи ( понякога с гротескно поведение), а и при участниците имаше доста бутафория, добре че си отидоха, нищо, че обиколиха и други риалита, където показаха нулеви познания. Ето затова аудиторията гледащи това риалити не е толкова голяма ( отначло имах интерес, но седмица след седмица се разочаровам все повече и повече).

Откажи