Запалиха мрежата! Къде се срещнаха Гришо и Лолита Османова

Оказват се на едно и също място за втори път

Запалиха мрежата! Къде се срещнаха Гришо и Лолита Османова | StandartNews.com

Бившата любима на Григор Димитров - Лолита Османова подпали социалните мрежи с интересна снимка. На фотоса тя е отбелязала, че се намира в Индиън Уелс (САЩ), където случайно или не е нашият Григор Димитров.

Обрат! Гришо надмина Ноле, стана първи в света

От началото на годината българинът и бившата му приятелка бяха два пъти по едно и също време на едно и също място, което рядко им се случваше и докато бяха гаджета.

Първо, в началото на 2024 г. Лолита и Григор бяха в Дубай. Руската красавица прекара там зимната си ваканция, а тенисистът участва в демонстративен турнир. 

Сега Димитров е в Индиън Уелс, където ще участва в престижния турнир. Там е и Лолита, което накара много фенове на българина да повярват, че случващото се е повече от съвпадение и двамата може да са се събрали.

Двамата започнаха връзката си през 2020 г., когато красавицата присъства в ложата на тенисиста по време на надпреварата във Виена. Лола гостува и в Хасково през 2021 г., като демонстрира топли отношения с родителите на Григор. Двамата се разделиха през 2023 г., а българинът започна връзка с румънската секс бомба Мадалина Геня.

В момента Лолита е инфлуенсър и прави свое собствено предаване за красота, което се излъчва по руски онлайн канал.

Самият Григор не се е похвалил с жена до себе си след раздялата с румънката Мадалина Генеа, пише БЛИЦ.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Асен
преди 1 месец

Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим:---- https://use.my/man

Откажи