За първи път! Любо Киров прави нещо изненадващо на Нова година

Певецът с изповед за турнето и концертите си в НДК

За първи път! Любо Киров прави нещо изненадващо на Нова година | StandartNews.com

"За мен е голям комплимент хората да си купят не много евтините билети, които пък помагат на продукцията", заяви в "Тази сутрин" Любо Киров за разпродаденото си турне и трите си концерта в Зала 1 на НДК през тази година. Около 26 хил. души са купили билети за българския изпълнител през 2023 г. 

Спрямо големия интерес към плочите си, Киров посочи, че "те се завърнаха като особен ретро елемент, според мен те имат повече колекционерна, сувенирна стойност. Затова хората ги събират като част от колекциите си".

"Моята суперсила никога не може да бъде само от мен. Вярвам, че Господ дава сила за мъдрост, за да се взимат правилни решения, защото сам по себе си правя много грешки, живея живота сякаш е много важен, а важно в крайна сметка е щастието", посочи още певецът.

"Работата е интензивна и стресова при нас. Артистите търсят одобрение, длъжни са да се харесат и да изглеждат добре по всяко време, едва ли не да сме по-добри от останалите хора, а това не е така. Стресът ще те загуби, сам ще се загубиш в стреса, ако искаш да отговаряш на всички очаквания", коментира още Киров и допълни, че "щом продуктите са явни, и че вършим работата такава, каквато я обичаме, значи всичко е наред. Когато стреса е твърде голям, ние бягаме от всичко".

За новата си песен - "Восъчен герой", Киров посочи, че "втвърдихме звука, в мен винаги е имало рокендрол, но в момента сме тази посока - да покажа повече от мен", като допълни, че през 2024 г. ще има нов албум и турне, като предстои да се обявят датите.

"Важно е да остана интересен сам на себе си, защото ако загубя това, едва ли някой друг ще се забавлява с мен", коментира още изпълнителят, като посочи, че най-важното е хората да държат на истината, защото "лъжата в исторически, културен и политически план е подвеждала хората, но истината я изгаря, истината е светлина, която никой не може да победи". 

Певецът заяви, че на Нова година винаги е работел. Сега за първи път от много време ще си подари празчнична нощ. Той  ще посрещне Новата година в Италия, а спрямо целите си за 2024 г. коментира, че "винаги съм искал тайно да направя колаборация извън регионалния си статус, работим в тази посока".

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай