Йовчев: Няма подслушвани протестиращи

Йовчев: Няма подслушвани протестиращи | StandartNews.com

София. Бившият вътрешен министър Цветлин Йовчев потвърди в ефира на Нова телевизия, че не са били подслушвани протестиращи граждани по време на предишното управление.

"Тази гнусна лъжа, която се разпространяваше през последната седмица, лъсна и стана ясно, че не са подслушвани протестиращи", заяви Йовчев.

"Вучков е бил с ясното съзнание, че не е имало подслушване на протестиращи. Кой ще има доверие в министъра на вътрешните работи от тук насетне, след като си позволи да направи това. Аз, като гражданин, ще има съмнения, че той манипулира информацията", добави той.

"Можете ли да следите купчина вестници? Можете да следите дали някой от екипа ви не ги ползва неправомерно. Подвеждат министър-председателя, за да не ги питат защо една седмица заблуждават, че са подслушвани протестиращи", продължи Йовчев.

Бившият вътрешен министър заяви още, че са търсени къртици – хора, които са изнасяли информация от структурите на МВР навън. "Става въпрос за хора, които са се облагодетелствали, но няма политически скандал", коментира той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай