Ярост и тъга изигра Джанаварова в „Капките“

В следващия епизод на шоуто за преобразявания Маги ще се превъплъти в Стивън Тайлър от „Аеросмит“

Ярост и тъга изигра Джанаварова в „Капките“ | StandartNews.com

„Въпрос, молба, ярост и тъга – всичко това присъства в песента на Дженифър Хъдсън. Ще трябва да премина през четири състояния и се надявам да не преекспонирам образа“, сподели победителката на десетия лайв на "Като две капки вода" Маги Джанаварова, минути преди да изправи на крака журито и колегите си.

„Към Емил Димитров ще подходя не като имитатор, а като актьор. Аз съм американски гражданин, но България винаги ще остане в сърцето ми“, заяви прочувствено Димитър Маринов.

Галя посвети парчето на Принс „The Most Beautiful Girl in the World“ на всички жени по света с пожелание да се чувстват красиви.

Партито ескалира с JJ и преобразяването му в R&B звездата Sisqo. „Това е едно от най-хубавите изпълнения от началото на сезона“, сподели Хилда, която призна, че е била готова да стане и да затанцува под ритъма в залата.

Следващата седмица Галя ще запее с бяла роза в косите като Славка Качева, а Луна ще бъде Майли Сайръс. Анди ще влезе в един от ведрите хитове на Стефан Вълдобрев, а Тото ще заимства от Еминем. Дара ще влезе в дуета на Елица и Студжи, а JJ ще скочи в непознат стил с песен на Азис. Фики получи нежния дует на Хилда Казасян и Тодор Колев, а Димитър Маринов ще търси Алис с Крис Норман и вечния му хит. Маги Джанаварова ще се превъплъти в Стивън Тайлър от „Аеросмит“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай