Яна Маринова: Играя все едно съм Наталия Кобилкина

Яна Маринова: Играя все едно съм Наталия Кобилкина | StandartNews.com

Във "Връзки" съм мъжко момиче, но и истинска дама, радва се актрисата

Яна Маринова довери, че се осланя на добре познат в публичния живот прототип за ролята на сексоложката в сериала "Връзки". "От екипа на филма ме посъветваха да черпя идеи от поведението на Наталия Кобилкина. Тоест винаги да знам какво да кажа и как, но по много деликатен начин", обясни Маринова пред бТВ.

Хубавицата, която се прочу първо със "Стъклен дом", довери, че ролята на Ясмина във "Връзки" й приляга и е създадена като за нея самата. "Героинята ми е мъжко момиче, което може да бъде и истинска дама в обществото. Аз съм подобна", довери Яна. Тя добави, че е била истински респектирана от начина, по който Михаил Билалов играе ролята на психотерапевта Тони.
Относно основната тема на сериала - изневярата, Яна сподели, че все пак би простила подобно предателство. "На никой не му е приятно да му засегнат егото. В една връзка обикновено са двама, така че, за да се стигне до изневяра и другият човек някъде е сгрешил", смята брюнетката. Маринова добави, че не може да се каже кои повече кръшкат - мъжете или жените. "Това е до темперамент, до натрупани комплекси през годините, до човек", сподели тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай