Военни полицаи правят благотворителен концерт за 1 юни

Военни полицаи правят благотворителен концерт за 1 юни | StandartNews.com

София. Благотворителен концерт, посветен на Международния ден на детето 1 юни, организира на 30 май служба „Военна полиция" съвместно със Столичната община. В програмата ще участват деца от дом „П.Р.Славейков" и от 176-то основно училище в село Негован.

Събраните средства по време на благотворителната акция ще бъдат предоставени на децата в неравностойно положение от дома. Концертът ще започне в 17.00 часа на 30 май в Централния военен клуб.

Повече от две години служба „Военна полиция" работи по благотворителен проект „На децата – с любов", насочен към подпомагане на деца в неравностойно социално положение. За по–добрата интеграция на децата от дома в проекта са включени и учениците от 176-о основно училище в село Негован.

Военните полицаи са ангажирани с грижата за децата от дом „П. Р. Славейков" в София. Възпитаниците на дома често са гости в регионалната служба „Военна полиция" в София, където наблюдават демонстрации на специалното звено за издирване и задържане и разглеждат автомобилите „Пясъчни котки" и специалните оръжия, с които е оборудвана служба „Военна полиция".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай