Внимание! На кои зодии декември ще скъса нервите

Бъдете внимателни

Внимание! На кои зодии декември ще скъса нервите | StandartNews.com

Декември ще бъде облачен и студен за 4 зодии. Не е нужно да се паникьосвате или да се страхувате, но бъдете малко по-внимателни и готови да се справите с каквито и да е проблеми.

Близнаци

За вас, родените през първата декада, под влиянието на Марс, ще се поставят на изпитание вашите взаимоотношения - професионални и романтични. От 9-ти декември нещата ще се успокоят и ще си направите равносметка за всичко, което се е случило през предходния период. На 12-ти започва ново страдание за вас, като Меркурий е в „застой“ и е ретрограден от 14-ти, връщайки на масата финансови въпроси и задължения към трети страни, които трябва да затворите. Родените в третата декада ще поемат щафетата, а на 8-ми битките между вас и отсрещната страна, ще бъдат често явление. Винаги ще бъдете заподозрени в нещо или ще се изисква много повече, отколкото можете да предложите. От друга страна, ще привлечете хора, които във ваше лице ще искат да отмъстят на всички останали, които са ги наранили, така че отношението ви няма да бъде нито коректно, нито справедливо. По-скоро е възможно да не устоите на „ударите“ на една връзка или партньорство. За родените в третата декада около 3-то число на месеца ще се усети хлад и ще са засегнати любовните ви отношения, както и финансите ви, потвърждавайки негативния сценарий. На 13-ти, с Новолунието пред вас и Нептун съвсем близо, ще сте объркани - възможно е да станете жертва на измама, което ще се потвърди на 16 декември! Така че дръжте очите си отворени.

Дева

Марс в Стрелец и вашият 4-ти слънчев дом ще имат влияние върху тези, които принадлежат към първата декада. В средата ви обстановката е хаотична и нещата няма да се успокоят до 8-ми. На 14-ти ретроградният Меркурий се завръща в Козирог, което ще ви обърка достатъчно и ще блокира всичко ново в любовния ви живот. От 9-ти нататък е ваш ред, ако сте родени във втората декада, за битки между членовете на семейството ви, които ще ви принудят да заемете страната на едните или другите. Ще има лекомислие, безотговорност, но и техни намеси в личния ви живот, което ще ви вбеси. Сякаш това не е достатъчно, ще имате и имотни проблеми, а в „менюто“ има и щети по дома ви, най-вероятни свързани с домакинска техника. Що се отнася до родените в третата декада, започвате месеца със „загуби“ в емоционален план, докато на 13-ти с Новолунието и по-късно, на 16-ти, с квадрат на Слънцето с Нептун, ще се сблъскате с разочарования и измами от близките ви хора и взаимоотношения или партньорство.

Риби

С Марс в Стрелец и вашия 10-ти дом на бизнеса и кариерата е сигурно, че няма да си поемете дъх до 8-мо число на месеца, ако сте родени в първата декада. Не само защото самата работа или изискванията на другите ще се увеличат, но ще трябва да се сблъскате с врагове, съперничество и интензивна конкуренция, извън или в рамките на вашата среда, така че е логично в един момент да почувствате, че сте атакувани от всички страни. От 9-ти нататък вие, от втората декада, също ще преживеете нещо подобно, докато ще има хора, които постоянно ще ви го казват, ще намират идеите ви за много неуместни или ненавременни или поведението ви за непрофесионално. Ще носите целия товар на плещите си, така че, както виждате, ще бъдете силно притиснати. Финансово и романтично ще получите смущения на 3-ти, ако сте родени в третата декада. Новолунието и 16-то число от месеца с вашия Нептун ще раздвижват нещата - поради наивността си може да попаднете в добре подготвен капан и да бъдете в центъра на събитията.

Лъв

Приключения ще има за вас през цялото време, ако принадлежите към първата декада, тъй като Марс от вашия 5-ти слънчев дом няма намерение да ви позволи да се успокоите в любовно-личния си живот и до 8-мо число на месеца ще бъдете с „червен картон“ в ръка, който - истината е - показвате с типичната си лекота. Но по този начин ще ви докарате много нерви. Очаквайте отлагания, забавяния и усложнения в работата си от 14-то число на месеца, когато Меркурий е ретрограден, което ще ви дразни, а също така е налице и нова поява на здравословни проблеми. От 9-ти нататък, вие от втората декада, ще се заемате да „изчистите плявата от житото“ и да изхвърлите от живота си хора, които не са нито приятели, нито потенциални партньори. Ако вече сте обвързани, подгответе се за бунтове и битки. Както в работата и контактите си, така и във финансовите и емоционалните си дела, вие от третата декада, ще отчитате загуби, докато очакванията ви за хора и ситуации ще бъдат опровергани, с Новолунието на 13-ти, но и с опозицията Слънце-Нептун на 16 декември, пише dama.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай