Веселин Маринов сгази лука. "Капките" са му бесни

Може да отнесе и глоба

Веселин Маринов сгази лука. "Капките" са му бесни | StandartNews.com

Веселин Маринов сгази лука в последното издание на „Като две капки вода”, предаде Шоу БЛИЦ. Обикновено в 'Капките" сме свикнали водещите и въобще целият екип да си прави гавра с участници, публика, гости и звезди, които дори не са в студиото. Но за екипа не дават и дума да се каже, а точно това направи Веселин Маринов в последния лайф.

Певецът е известен с това, че не може да влезе в сценария на шоуто и често го пренебрегва, но сега направи нещо, което екип не прощава и може да му донесе глоба.

Във всеки епизод жури и водещи по няколко пъти хвалят гримьорите и фризьорите на шоуто, но Веселин Маринов не скри разочарованието си по отношение на визията на Джулиана Гани, която влезе в образа на Рики Мартин.

Талантливият изпълнител категорично заяви, че гримьорите са се подиграли с Джулиана и че е гледал няколко пъти видеото на Рики Мартин и тя няма нищо общо с него. "Там той е без брада, защо на нея са й сложили", попита той, но вместо отговор получи отклоняване на темата от страна на водещите.

По-късно двамата водещи на няколко пъти похвалиха гримьорите, за да замажат срама от думите на Веселин Маринов, който винаги е честен и откровен, а този път мнението му споделят и голяма част от зрителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
София
преди 1 месец

надут пуяк

Откажи