Венелин Петков оцеля! Откъде дойде спасението

За да преодолее огромния шок в живота си

Венелин Петков оцеля! Откъде дойде спасението | StandartNews.com

Животът поднася изключителни изненади и трансформации, при които не всеки се справя.

Раздялата на Венелин Петков и Николета Маданска се отрази пагубно най-вече на него, тъй като изведнъж той остана без жена, без деца, тъй като те живеят с майка си, и сам в дома си, пише "Антени", цитирани от show.blitz.bg

Единствената утеха на бившия шеф на новините в bTV, който едва ли някога ще преживее, че вече не е на този пост, който заемаше години наред, е свързана с нещо, което ще изненада мнозина, най-вече близките му.

До момента, в който той не се преквалифира в учител в елитно частно училище в столицата, където преподава на ученици от първи до осми клас. Нещо повече - очевидно новата крачка в професионалната сфера променя до голяма степен и живота на Венелин Петков.

Петков преподава новия интересен предмет "Глобална перспектива", който е основен от програмата на "Кеймбридж" и изглежда се чувства доста добре в тази си роля. 

"Той представя на децата значими житейски казуси, с които вече са се сблъсквали или им предстоят. Сред тях са опасностите, които крие интернет, дезинформацията, насилието в общуването. Децата получават информация по тези теми, а също и историческа перспектива, с която могат да си обяснят тяхната поява и развитие", обяснява Петков новия предмет.

Известно е, че първата професия на бившия тв водещ е учителската, тъй като той завършва английска филология в Софийския университет. Още преди да започне журналистическата му кариера пък, преподава английски език на ученици в основни училища и гимназии, пише "Антени".

Освен в училището, където е учител сега, Петков преподава и на студентите от магистърската програма по "Мултимедийна журналистика" в УНСС, където е заедно с бившата си колежка и приятелка Гена Трайкова, с която имаше дълга връзка преди да срещне Николета Маданска, с която имат две деца. В университета негови колеги са още Миролюба Бенатова, Мариета Николаева и разследващият журналист Асен Иванов

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
иван
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://da.gd/xlbio

Откажи