Венелин Петков каза нещо нечувано! Изненадата

Пробив в отношенията с Маданска

Венелин Петков каза нещо нечувано! Изненадата | StandartNews.com

Има доста неочаквана промяна в отношенията между бивша светска двойка у нас.

Скандалната раздяла между Венелин Петков и Николета Маданска промени живота и на двамата до неузнаваемост, а към днешна дата се случи нещо, което едва ли някой е очаквал да види. Това пише show.blitz.bg

Наскоро Венелин Петков направи нещо, което показа пред всички в социалните мрежи, което не само, че не беше правил отдавна, но и предизвика моментално вълна от реакции.

В скорошен пост в социалните мрежи Венелин Петков ясно показва не само, че е с децата си, но и че заедно си прекарват много добре на чист въздух. Очевидно журналистът демонстрира, че може да бъде и много грижовен баща, а не да гледа само кариерата си, както е било години досега.

Тази картинка идва на фона на десетките слухове, че Николета не разрешава на бившия си любим да вижда децата си Йоан и Михаил и да прекарват време заедно.

Да, в момента двамата водят дело за родителските права на малчуганите, трябва да поделят и общ имот, а как и в чия полза ще завърши съдебната сага, ще почакаме, ще видим.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Ангел
преди 2 месеца

Чyвали сте за подобрената формyла на Bиагpa, кoято е 3 пъти по-eфективнa и напълно бeзопаcна на всяка възpаст, както и лекyва мъжки зaболявaния и пoдмлaдява. Аз лично го опитax и сега го препоръчвам на вcички. Ето какво пишaт за нея:--- https://do.my/bluestone

Откажи