В Маските: Принцесата е Алисия, Пилето е Дивна

Тримата финалисти за последното издание на шоуто са Пчелата, Розата и Гарванът

В Маските: Принцесата е Алисия, Пилето е Дивна | StandartNews.com

Този път две маски паднаха в шоуто “Маскираният певец” по Нова телевизия в събота вечер. В предпоследния кръг на шоуто стана ясно кои се крият в образите на Принцесата - популярната попфолк певица Алисия, и на Пилето - Дивна.

Алисия е Принцесата, както предположиха Гала, Ники Кънчев, Геро и Мария.

Ужасно съм щастлива, чувствам се страхотно, благодарности към екипа за това предизвикателство. Провокирах себе си да пея в такива стилове, каквито дори не съм подозирала, че мога да пея, не скри вълнението си попфолк фурията.

Алисия сподели, че й е било доста трудно да се крие. Синът й постоянно я карал да ходят на шоуто, а тя се чудела какво да прави и постоянно да си измисля оправдания. За последната вечер послъгала, че е на частно парти.

Пилето окончателно се излюпи тази вечер и, както предположи половината жури, от маската блесна в цялата й прелест всеобщата любимка Дивна. Геро и Гала обаче нямаха никаква идея кой се крие под черупката.

Заобичах пилешкото още повече, всеки петък вече ям пилешко за късмет, сподели младата певица. Колкото и да се състезавахме тук един с друг, всички сме безкрайно щастливи от тази възможност и аз съм благодарна, че бях тук на тази сцена.

Смайващо за публиката, водещите на шоуто и журито всички мистериозни певци тази вечер оповестиха твърде интересния факт, че са били обявявани за “Жена на годината”.

Тази вечер беше представен и Киборгът - някой от вече отпадналите, но завърнал се в шоуто претендент. До какво ще доведе неговата повторна поява ще разберем следващата събота.

В шоуто отдадоха почит и на големия актьор и човек Стефан Данаилов, когото загубихме тази седмица.

Тримата финалисти за последното издание на шоуто са Пчелата, Розата и Гарванът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай