Уникална изповед на Адел. Слаба и красива, но защо наранена?

Вижте подбрани цитати от хитовото интервю за певицата

Уникална изповед на Адел. Слаба и красива, но защо наранена? | StandartNews.com

Адел33-годишната Адел прикова очите на света към себе си, като се появи едновременно на корицата на щатския и на британския Vogue. Певицата, която отслабна 45 килограма, даде първото си интервю от пет години насам. То бе определено като страхотно, истинска сензация. В него звездата разказа за развода си с американския бизнесмен Саймън Конеки, коментира връзката си с новия си любовник, спортния агент Рич Пол и разкри тайната на отслабването си. Ето най-интересните цитати от това интервю.

Разводът със Саймън Конецки

Когато бях на 30, животът ми се разпадна. Отдадох се на течението и не бях щастлива. Никой от нас не е направил нищо лошо, не е наранил другия или нещо подобно. Просто си помислих, че искам синът ми да види как наистина обичам и как мен ме обичат (Адел и Конецки отглеждат осемгодишния си син Анджело.-Ред.). Това е наистина важно за мен. Оттогава търся истинско щастие.

Саймън Конецки и Адел

Саймън Конецки и Адел

Как е оцеляла при развод

АделБях толкова разтревожена, че забравих, че съм казала или не съм казала на Анджело за развода. Саймън и аз никога не сме се борили за попечителството над него. Анджело просто каза: „Не разбирам това“. Но и аз наистина не го разбрах.

В обществото има правила за това какво се случва и какво не се случва в брака и след брака, но аз съм много сложен човек. Винаги съм му казвала как се чувствам.

Много ме беше срам. Ние, жените, сме научени да продължаваме да се опитваме да „спасим брака“, дори във филмите, които гледахме, когато бяхме малки. Тогава ми разби сърцето, но сега ми е интересно. Както се казва, аз се примирих с това.

За аферата с богатия Пол

99,9% от историите, които са написани за мен, са измислица. Рич се появи по неочакван начин. Аз съм 33-годишна разведена майка на сина си. Знам какво искам. И знам какво не искам.

Имах срещи преди Рич. Той е красив. Той е адски забавен и умен.

Богат Пол и Адел

Пол и Адел

Относно отслабването

Започнах да тренирам поради тревогата си. На тренировки започнах да се чувствам по-добре. Никога не ставаше дума за отслабване. Ставаше въпрос да стана по-силна, да отделят най-много време за себе си всеки ден без телефон. Пристрастена съм към това. Тренирам два или три пъти на ден. Сутрин правя силови упражнения, а следобед обикновено ходя на туризъм или бокс, вечер правя кардио. Работя с треньор.Адел

За обществената реакция към отслабването й

През цялата ми кариера тялото ми се коментира. Не само сега. Разбирам защо това е шокиращо. Разбирам защо някои жени са особено засегнати. Външно аз олицетворявах толкова много жени. Но все пак съм същия човек. Но най-лошото от всичко е, че най-буйните коментари за тялото ми идват от други жени. Бях адски разочарована от това. Заболя ме.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай