Уилям без брачна халка. Какво реши

Има ли драма?

Уилям без брачна халка. Какво реши | StandartNews.com

Всички се учудиха, че Кейт Мидълтън е без брачната си халка на манипулираната снимка. От Кенсигтън поясниха, че кадърът е правен в домашни условия. Явно принцесата на Уелс не носи златната халка и годежния си пръстен с диамант, когато си е вкъщи.

Ключови разкрития за състоянието на Кейт

Но принц Уилям също почти никога не е забелязван с брачната си халка. И покрай слуховете, че си има любовница, хората започнаха с конспиративните теории. Но преди да тръгнат нови причудливи версии, официален отговор по въпроса бе даден.

Принц Уилям не обича да носи бижута от никакъв вид. Всъщност още преди сватбата му с Кейт Мидълтън през 2011 г. официална информация от двореца потвърди, че при размяната на брачните обети Уилям няма да получи халка.

Става дума за съвсем личен негов избор да не носи бижута от какъвто и да е вид. "Той никога не е носил никакви. Реши, че няма да променя това и след брака си. Това е негово лично предпочитание," гласи коментар на двореца пред Mirror, предаде lifestyle.bg.

Решението му всъщност дори не е толкова революционно. Дядото на принц Уилям принц Филип може да е женен за кралица Елизабет Втора повече от 70 години, но никога не е носил брачна халка. Затова пък принц Хари с радост демонстрира своята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай