Ученичка шмърка кока от учебник в музикален клип

Ученичка шмърка кока от учебник в музикален клип | StandartNews.com

София. Скандален клип на рап парче разбуни духовете в социалните мрежи. Песента "Да се ши'йш, да се пра'йш" е на рап групата СтЗ-отбора. Във видеоклипчето е показано как ученичка шмърка бял прах с тръбичка от банкнота върху учебник по български език за осми клас.

След това момичето отива за още дрога при наркодилъра, но той я бие и насилва. "Кадрите не са от скрита камера, за да имаме някакви угризения, всичко е постановка, използвахме статисти и аналгин на Орах", поясни ръководителят на групата СтЗ-отбора Стоян Живков.

Коментарите под парчето са противоречиви, но преобладават гневни мнения срещу сценария на клипа и показаните кадри. Според някои от потребителите подобна гавра с един български учебник била недопустима. За други пък това е оригинален протест срещу употребата на наркотици, каквато всъщност е била целта и на изпълнителите на парчето. "Ние търсехме провокацията и за нас реакцията е очаквана", признава Живков.

Според него идеята на провокативното парче била всички, които го гледат, да се почувстват обидени и смазани от реалността, която не била много по-различна от ситуациите в клипа.

Рап групата СтЗ-отбора нашумя миналата година преди Коледа след скандал с известния рапър Криско.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай