Тя участва в "Ергенът 3", познахте ли я? Историята на една от фаворитките на Алек (СНИМКИ)

Не е за вярване какви промени е направила по себе си красавицата

Тя участва в "Ергенът 3", познахте ли я? Историята на една от фаворитките на Алек (СНИМКИ) | StandartNews.com

Тя участва в „Ергенът” и се бори за сърцето на чаровния Алек. Коя е тайнствената брюнетка? Нейни снимки преди корекциите показват, че е била интересна и преди години.

На кадъра  любимката на ергена Алек Манолов е с черна коса, с огромен нос, без хиалурон в устните и филъри.

Анонимен източник е пратил кадъра до Intrigi.bg и твърди, че е това е Надежда преди 15 години.

Наскоро в интернет изплуваха други стари снимки на сочената за финалистка в любовното шоу. Фотосите са от сватбата на Надежда Вишева с гърка и още тогава стана ясно на какви пластики се е подложила блондинката преди шоуто.

Нани е имала доста криво носле, което е изпилила преди година. Преди сватбата и раждането на сина си обаче Вишева е изглеждала още по-различно. Тя е била чернокоска с катранено черни вежди.

Надежда се спряга като една от любимките на Алек Манолов, но според мълвата накрая той се отказва и си тръгва без жена от формата.

Нани е майка на 9-годишно момченце и освен, че е художник, тя е и професионален гримьор, а свободното си време прекарва във фитнес залата.

Преди няколко години тя е минала поне през пет пластични операции. Най-ярката промяна на Вишева е в носа. Днес той е малък, сладък и вирнат, което се постига поне с две ринопластики.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай