Турист събра очите на цялото море! Изненадата

Как реши да си прави кефа без пари

Турист събра очите на цялото море! Изненадата | StandartNews.com

Ако не нарушавате обществения ред – с пиянски викове и крясъци, не изхвърляте фасовете си наляво и надясно из тревните площи, не се биете със строшени бутилки от изпития алкохол и прилежно сте си подредили маратонките под леглото, Вие сте добре дошли в Бургас, съобщава "Флагман".

Този турист е устроил легловата си база между две дървета, блажено спи, до него е всичкият му багаж – в раница. Със сигурност е турист и като него са мнозина. Очевидно общинската полиция не закача такива кротки посетители и през нощта. Паркът е осветен, почистен, окосен и обезпаразитен. За такава градина могат да ни завиждат и най-отявлените ботаници-еколози от Шри Ланка, където е примерът за подобен парк край морска площ.

Така Бургас се оказа гостоприемен и за тези, които нямат средства да си наемат хотели и могат да изкарат на сандвич и разхладителна напитка. Този фамозен турист се намира на не повече от 20 метра от плажа и изглежда по-блажен и от най-големите ВИП-ове на Миконос и Санторини, където жегата е 45-градусова и е само камък и пек без тревичка зелено, а сянката от дърво е само блян.

Кадърът е от Приморския парк, заснет около 17 часа вчера (23 юли). Подобни легла, тип хамаци, са все по-често срещани през последните горещи денонощия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай